Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Μία εισαγωγή

Λίγα λόγια για εμένα:


Είμαι φανατικός της τεχνολογίας σε υπολογιστές/κινητά. Λατρεύω να παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από αυτόν τον χώρο, που είναι μέρος της καθημερινότητας μας.

Καθημερινά παρακολουθώ γύρω στα 30 ξένα και ελληνικά blogs γύρω από τον χώρο των smartphones. Μέχρι στιγμής έχω συντάξει τρία άρθρα στο techblog. Τα δύο πρώτα έχουν να κάνουν με την υπόθεση Carrier IQ. Μπορείτε να τα βρείτε κάνοντας κλικ εδώκαι εδώ. Το τρίτο είναι ένας οδηγός βελτιστοποίησης της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του (παλιού πλέον) Xperia x10 και μπορείτε να τον βρείτε εδώ.


Τι μπορείς να βρεις εδώ:


Ο σκοπός του blog είναι να σου δείξει ότι νέο κυκλοφορεί στον χώρο των smartphones. Συγκριτικά τεστ, εικόνες, βίντεο, αναλυτικές παρουσιάσεις και σχόλια στα (δημοφιλή και μη) κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν η πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

Η γλώσσα που θα είναι απλή καθημερινή καθομιλουμένη, χωρίς πολλά φρου-φρου και αρώματα, ώστε να είναι αντιληπτή ακόμα και από έναν αρχάριο με επεξηγήσεις όπου αυτές κρίνονται αναγκαίες. Τα άρθρα θα είναι αναλυτικά και όσο τον δυνατόν πιο περιεκτικά, παρουσιάζοντας τις λειτουργείς, τα θετικά και τα αρνητικά γύρω από κάθε συσκευή, όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά.

Αν και το blog είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα smartphones, ανα διαστήματα θα υπάρχουν αναρτήσεις που αφορούν των χώρο τον υπολογιστών, μιας και ο ένας χώρος επηρεάζει τον άλλο άμεσα.




Disclamer: Τα περιεχόμενα του blog μπορεί να αλλάξουν αναλόγως τα κέφια των συντακτών που θα προστεθούν αργότερα. Γενικά, κάθε συντάκτης θα έχει την δική του θεματική ενότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ένας δε θα μπορεί να μπλέκεται στα χωράφια του άλλου. Τα άρθρα θα είναι πάντα  γύρω από τον χώρο της τεχνολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου